söndag 12 juli 2009

Varför går allt så fort?

Ja, nu har jag haft en vecka semester, två veckor återstår, men bara en för D-Å, sen måste han på jobb. Va ha vi gjort då? Tja...va ju till Sverige, men sen ha de inte blivit mycket...bråkat med bilen lite...
Idag har D-Å, hans bror och Alexander varit till Täby och hämtat en gammal skruttig Accord, likadan som vi har, så nu lär vi ju ha reservdelar tills den döden dör iaf, skönt det. Och när det inte finns mera delar så köper vi nytt!:)
Jag och Johannes har spenderat dagen hos mommo och Peter, nice! Johannes har rökt fisk med Peter och hämtat potatis i landet med mommo, mamma har legat på soffan och sovit!:) Vi åt middag där sen åkte vi hem.
Undrar om lillfisen håller på blir sjuk eller om han lider av tristess när han inte är på dagis och får leka av sej, han är så fruktansvärt gnällig och bändig!! Gaaalen!!

Imorron kommer min kusin och hennes familj hit till holmen, de ska låna mammas lägenhet den här veckan så vi ska väl försöka träffa dem nåt, annars hoppas vi på fint strandväder resten av semestern!
Hej på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar